Algemene vwd. voor affiliates

Begrippen
Ondernemer: Degene die de webwinkels beheerd en de affiliatie verleent.
Affiliate: Degene die reclame maakt en verkopen genereert dmv. een affiliate-link

Land
Wij leveren uitsluitend in Nederland

Vergoedingen
De vergoedingen voor een geslaagde verkoop bedragen €15 inclusief btw.

Geslaagde verkoop
Bij een geslaagde verkoop is de verkoop besteld en betaald. Klanten hebben 14 dagen recht op retour. Wanneer een klant besluit om de verkoop, of een gedeelte van de verkoop te retourneren, zal de vergoeding van de verkoop worden teruggedraaid.

Goed gekeurde verkoop
Een goed gekeurde verkoop is een geslaagde verkoop zonder frauduleuze handelingen. De minimale bestelwaarde van de verkoop moet 60 euro zijn (De gemiddelde bestelwaarde is 180 euro. Onder de 60 euro komt vrijwel niet voor. Toch moeten we dit instellen om frauduleuze handelingen te ontmoedigen). Zou er toch een verkoop onder de 60 euro plaatsvinden, dan wordt deze onthouden en worden gecombineerd met een volgende verkoop onder de 60 euro (1 verkoop van €40 + 1 verkoop van €30 = samen €70 euro, en zal dus samen worden geteld als 1 verkoop).

Frauduleuze handelingen
Onrechtmatige verkopen en handelingen waarbij de affiliate bewust en onrechtmatig meer provisie probeert op te strijken, worden niet uitbetaald en de affiliate zal worden geroyeerd.

Overzichten
De ondernemer heeft een affiliate pagina beschikbaar, waar de affiliate met zijn eigen inloggegevens kan inloggen. Op deze pagina worden real time de kliks en verkopen weergegeven. Hierbij kan je zelf controles uitvoeren of alles goed werkt (door zelf te klikken). Ook worden hier de betaalde facturen en verdiensten weergegeven.

Uitbetalingen
Een goedgekeurde verkoop gaat 2 weken in de wacht voordat de vergoeding klaar is voor uitbetaling (herroeppingsrecht klant). Er wordt in de eerste week  van iedere maand uitbetaald. Dit eventueel vermindert met retourneren uit voorgaande periodes. De minimale uitbetaling is 30 euro (2 verkopen).


Ontbinding
Wanneer er door de affiliate na een periode van 2 maanden geen actieve handelingen zijn verricht door de affiliate, heeft de ondernemer het recht het account te sluiten.

Accepteer de Algemene vwd. via het onderstaand formulier aub.