Hoe te starten

Je ontvangt van ons je login gegevens, en een login link naar jouw pagina. Klik op de link en vul je login gegevens in.

Daarna wordt er gevraagd om je facturering en betalingsgegevens in te vullen, je kunt dit direct doen of een andere keer. Wanneer je naar beneden scrolt, zie je je kliks en conversies (verkopen).

Je ziet in de menubalk onder "Dashboard" "Aanbiedingen" staan. Als je daarop klikt, komt "Aanbieding lijst" te staan. Klik daarop en je ziet het volgende:

Hier worden de webwinkels weergegeven die jij op dit moment kunt promoten. Klik nu op "Aanbiedingsdetails".

Hier kun je op "Inkomsten en uitbetalingen" klikken. Dan zie je hoeveel een webwinkel uitbetaald. Deze hebben wij op €15,00 bepaald. Klik je op "Partner volgen, dan kun je je webwinkel (bestemmingspagina) kiezen welke je wilt promoten, en krijg je eronder je eigen affiliate link te zien. 

Dit is jouw affiliate link. Hier staat jouw code in, zodat wij kunnen zien dat de klant van jou komt. Wij hebben jou deze al toegezonden, maar laten het even zien voor als je je code kwijt bent. Op de eerder vertoonde dashboard pagina, kun je als je naar beneden scrolt ook jou kliks en verkopen zien. Deze kun je ook volgen wanneer je in het menu op "rapporten" klikt, en dan op "dagelijkse overzicht".