Hebben jullie een keurmerk?

Wij zijn lid van Stichting Webwinkelkeur.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Voor de kosten van verzending rekenen wij €4,95. De werkelijke kosten liggen hoger, maar die nemen wij voor onze rekening.

Wie levert mijn bestelling af?

Uw bestelling wordt verzonden via DPD pakketservice, en is inclusief een track & trace code. U heeft ook de mogelijkheid om uw pakket naar een afhaalpunt (DPD, PostNL of DHL) zo dicht mogelijk bij u in de buurt te laten afleveren. Heeft u de voorkeur voor PostNL of DHL ipv. DPD, dan kunt u dit aangeven onder 'opmerkingen' bij uw bestelling.

Hoe lang is de levertijd?

Over het algemeen hebben wij de producten op voorraad. Aangezien er altijd iets kan gebeuren bij ons of bij onze vervoerder, houden wij een levertijd aan van rond de 2 á 3 werkdagen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt bij ons in 3 termijnen betalen via Ideal-IN3.

Hoe kan ik nog meer betalen?

Je hebt bij ons dus de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen via Ideal-IN3. Verder kun je bij ons afrekenen via Ideal, Giropay, Sepa of Paypal (ook met creditcards).

Zijn jullie dropshippers?

Nee, wij hebben een eigen voorraad, een levertijd van 2 á 3 dagen, geven 1 jaar garantie, staan ingeschreven bij de KvK en hebben een werkende webwinkelkeurmerk. Dit in tegenstelling tot dropshippers die je proberen te lokken met aanbiedingen. Vaak hebben deze een afbeelding van een webwinkelkeurmerk, maar daar zit geen werkende controlelink achter. Dropshippers geven helaas een vertekend beeld.

Kan ik retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel (in Den Haag) zijn voor eigen rekening. Voor het retourneren dient u dit ons eerst te laten weten. Let op! Voedingsmiddelen kunnen wegens hygiënische redenen niet worden geretourneerd.

Heb ik garantie?

U heeft bij ons 1 jaar fabrieksgarantie op alle artikelen. De kosten van verzending zijn wel voor uw eigen rekening.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn bereikbaar via onze contactpagina.